Do naravne osvežitve in vlaženja vaše kože

2015-07-13

ZAKAJ?

Če pozimi naši koži škodujeta mraz in veter, ji poleti škodujejo sonce, visoke temperature in pogosto znojenje. Sonce koži vzame veliko vlage. Povrnemo jo lahko z uživanjem sadja, pitjem zadostnih količin vode in ustreznimi vlažilnimi izdelki. Poleg tega je poleti priporočljivo narediti piling celotnega telesa.

Piling telesa bo odstranil umazanijo in odmrle kožne celice, poskrbel za regeneracijo kožo ter pripravil kožo za nadaljno nego. Izboljšala se bo prekrvavitev, saj bodo celice dobile več kisika. S pilingom telesa bomo kožo dobro očistili in jo naredili bolj dovzetno za negovalne učinkovine, ki jih vsebujejo kreme za telo. Krema bo lažje prodrla v globino kože, videz kože se bo izboljšal in polt bo lepša.

KAKO?

Za piling potrebujete:

-          pol skodelice rjavega sladkorja

-          1/4 skodelice MIRATI tekočega mila za telo

-          žličko limoninega soka

Predlagamo da piling uporabite med tuširanjem. Sestavine dobro zmešajte in si jih nanesite na vlažno kožo. Enakomerno nanesite na celotno telo, pozorni bodite na še posebej suhe predele, kot so npr. komolci.  S krožnimi gibi masirajte in nato sperite z mlačno vodo. Kombinacija sestavin bo vaše telo nežno očistila in osvežila. Limonin sok je naravno čistilno sredstvo in odličen vir vitamina C, MIRATI tekoče milo za telo pa bo poskrbelo, da bo vaša koža navlažena in mehka še naslednji dan, tudi če boste nego slučajno pozabili zaključiti z losjonom za telo.

Priskrbite si MIRATI tekoče milo za telo po akcijski ceni 9.99 EUR!Share this post

© 2019 MIRATI d.o.o. • Design & WebShop: Kreativna tovarnaPrivacy policy | Terms and conditions | Cookies