Poletno pisano razvajanje naših rok

2015-06-19

Poletje je pravi čas, da si roke popestrimo s kakšnim pisanim lakom za nohte. Ker je poletje lahko zelo muhasto, moramo roke zaščititi tako pred vročino, kot pred  vetrom in dežjem.

Vsake toliko si lahko privoščimo malo razvajanja v lepotnem salonu, kjer nam izkušene manikerke lahko naredijo čudovite poletne nohte. Če pa se želimo razvajati kar doma in hkrati malo privarčevati, pa si lahko manikuro naredimo tudi same. Za to pa ni dovolj samo izbran lak, ampak je potrebno rokam priskrbeti tudi primerno nego.

Preden se lotite manikure doma, priporočamo, da si roke navlažite z vlažilno in hranljivo kremo za roke. Tako bodo vaše roke voljne, nahranjene in ne boste več imeli občutka zategnjene, hrapave ali suhe kože.

Uporaba kreme za roke je tudi odličen način za mehčanje obnohtne kožice. Ta je prav tako zelo pomembna, saj nam pomaga ščititi in negovati nohte, ko rastejo. Če rok in obnohtne kožice ne negujemo, lahko nohti postanejo suhi, obnohtna kožica pa lahko celo odmre. Če nimate pri roki posebne kreme za obnohtno kožico, si lahko pomagate z navadno kremo za roke.

Pomembno je, da uporabljamo kreme za roke na osnovi vode, ne alkohola, saj ta lahko še dodatno izsuši našo kožo. Kremo za roke je najbolje nanesti, ko imamo roke še malo vlažne od vode, saj tako koža najbolje vpije in obdrži vlago.

Mirati krema za roke vsebuje vlažilno in negovalno maslo Ghee, Aloe Vero, eterično olje pomaranče, pridobljeno iz pomarančnega olupka in vitamin E. Zasnovana je tako, da se izjemno hitro vpije. Nič ni slabšega kot mastna krema za roke, ki se nikakor noče vpiti, ne? No, z Mirati kremo za roke te bojazni ni, saj imate gladke, mehke in predvsem suhe roke že nekaj sekund po nanosu.Share this post

© 2019 MIRATI d.o.o. • Design & WebShop: Kreativna tovarnaPrivacy policy | Terms and conditions | Cookies